OGC Nice maakt zich hard voor definitief overnemen Belhanda

marokko
1
10 apr '17
Een definitieve overname lonkt voor de Marokkaans-international, staat nog altijd onder contract bij het Oekraiense Dinamo Kiev.

Als het aan de voorzitter van OGC Nice, Jean-Pierre Rivère, ligt kan Younes Belhanda binnenkort contractspeler van de club worden. Aan tafel bij Canal Football zei de voorzitter erg te spreken te zijn over de Marokkaans-international. Belhanda belandde afgelopen zomer op de valreep, een paar minuten voor het verstrijken van de transferdeadline, bij de huidige nummer drie van de Ligue 1. 

Koopoptie van 9 miljoen in huurcontract
Hiervoor werd de aanvallende middenvelder door zijn contractclub Dinamo Kiev al uitgeleend aan Schalke 04, met het juiste bod zou Belhanda definitief kunnen terugkeren naar de competitie waar hij furore maakte. Tijdens de vorige onderhandelingen over het tijdelijk overnemen van Belhanda werd een koopoptie van naar verluidt 9 miljoen euro bedongen. Rivère zegt de voorzitter van Dinamo Kiev al te hebben ontmoet, zaak is nu om verder met hen om de tafel te gaan. 

In 25 competitieoptredens namens Nice kwam Belhanda tot 3 doelpunten en 5 assists. Naast Belhanda wil men ook de van Liverpool gehuurde Balotelli definitief inlijven. 

© Redactie 2017
marokko
younes belhanda
ogc nice
transfer
dinamo kiev
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?