Champions League: Benatia tegen FC Barcelona, Dirar op bezoek bij Dortmund

marokko
0
10 apr '17
Twee prachtige potten voetbal voor onze Marokkaanse internationals!

Morgenavond staat de heenfase van de halve finales van de UEFA Champions League op het programma. Het wedstrijdaffiche wat het meest in het oog springt is Juventus - FC Barcelona, een herhaling van de finale van de editie van 2015 waar de Catalanen uiteindelijk aan de haal gingen met de beker. De tijdelijk gestopte Marokkaanse international Medhi Benatia maakt ook deel uit van de wedstrijdselectie van Juve. Het zal voor de aanvoerder van de nationale ploeg de derde keer zijn dat hij het offensief van Barça moet ontregelen.

In het seizoen 2014/2015 trad hij namens zijn huidige contractclub Bayern München twee keer op tegen de ploeg van Luis Enrique. In de thuiswedstrijd, na het 3-0 uitverlies in Camp Nou, nam de kopsterke stopper één doelpunt voor rekening (red. 3-2 winst). 

De beladen wedstrijd is vanaf 20:00 (voorbeschouwing) te volgen op Veronica, om 20:45 wordt er afgetrapt.

Nabil Dirar met AS Monaco op bezoek bij Dortmund
Ook voor Marokkaans-international Nabil Dirar wacht een verhit treffen met niet de minste tegenstander. Net als Benatia zal hij morgen, op bezoek bij nummer vier van de Duitse competitie, een mooi resultaat moeten behalen als uitgangspunt voor de return.

© Redactie 2017
marokko
medhi benatia
juventus
fc barcelona
champions league
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?