O2M lanceert eerste online vrouwenkleding marktplaats in Marokko

marokko
0
11 apr '17
Het digitale marketing bureau O2M heeft gisteren de eerste online marktplaats voor tweedehands vrouwenkleding gelanceerd in Marokko.

De website 'Vide-Dressing' heeft als doel het stimuleren van de online aankoop, verkoop en uitwisseling van tweedehands vrouwenkleding.

“Vidressing.ma ligt op de grens tussen een sociaal netwerk en een 'winkelcentrum' waarbij  tweedehands kleding uitgewisseld wordt”, meldde O2M in een persbericht.

De site biedt verschillende filters, zoals maat, merk, kleur etc. Er is ook de optie om je favoriete verkopers te volgen. Overigens vallen schoenen en accessoires ook onder de categorie vrouwenkleding.

Klanten kunnen kledingstukken uitwisselen van vergelijkbare waarde, of deze kopen/verkopen. De transacties zullen rechtstreeks tussen de gebruikers worden uitgevoerd, wat betekent dat het platform geen commissie zal ontvangen voor het uitwisselen van producten. Klanten en verkopers zullen met elkaar moeten communiceren om het eens te worden over de methoden van betaling.

© Redactie 2017
marokko
online
marktplaats
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?