Benkirane roept op tot het niet deelnemen aan protest sit-in bij hoofdkwartier PJD

algemeen
5
11 apr 17:02
Abdelilah Benkirane heeft zijn aanhangers en andere partijleden opgeroepen om aanstaande donderdag niet deel te nemen aan een protest sit-in, welke op sociale netwerken gelanceerd werd door ontevreden leden van de PJD.
Benkirane, secretaris-generaal van de Partij voor Gerechtigheid en Ontwikkelingen (PJD) en voormalig hoofd van de regering, heeft ingegrepen om een protest sit-in van ontevreden leden van de PJD te verhinderen. De ontevreden leden hebben tot deze protest sit-in opgeroepen tegen, wat zij noemen, het falen van het respecteren van de resultaten van de laatste verkiezingen in de verdeling van de portefeuilles in de nieuwe regering, meldt Lefr360. 

De afgelopen dagen waren er meerdere afkeurende geluiden te horen over de concessies die door Saad-Eddine El Othmani zijn gemaakt bij de vorming van de nieuwe regering. Er werd daarom een oproep op social media gelanceerd om op 13 april een protest sit-in te houden voor het hoofdkwartier van de partij in Rabat.

Abdelilah Benkirane, die nog een groot aantal aanhangers heeft, publiceerde daarop een verklaring op de website van de PJD waarin hij alle componenten van de partijen oproept om niet deel te nemen aan de demonstratie tegen het nieuw benoemde hoofd van de regering, Saad-Eddine El Othmani. Benkirane voegde eraan toe dat deze huidige periode waakzaamheid en de mobilisatie van alle componenten van de partij vereist om de vele uitdagingen aan te gaan.
marokko
benkirane
pjd
protest
sit-in
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
al quds
doden
wk voor clubs
amsterdam
real madrid
trump
el othmani
eredivisie
wydad casablanca
glory redemption
casablanca
atlasleeuwen
mohammed vi
tanger
hervé renard
marrakech
rabat
spanje
daesh
wk 2018
politie
turkije
aanslag
agadir