Vijfjarig meisje dood gevonden in Taroudant

marokko
6
14 apr '17
De lokale autoriteiten kondigde gisterenavond de arrestatie aan van de vermeende dader van de misdaad tegen een vijfjarig meisje wiens levenloze lichaam de dag ervoor was gevonden.

Het levenloze lichaam van het meisje werd woensdagavond gevonden in het dorp Douar Jdid in de gemeente Hmer Klalcha. Toen het meisje 's middags niet was teruggekeerd uit school alarmeerden de ouders de lokale autoriteiten. Tezamen met de lokale dorpsbewoners werd een zoektocht opgezet, waarna het meisje dood werd aangetroffen.

De lokale politie identificeerde en arresteerde de vermeende dader van deze misdaad, een jonge man van 19 jaar. Volgens zijn bekentenis sloeg hij het meisje op het hoofd met een steen, met de dood tot gevolg. 

De reden waarom de jonge man het meisje met een steen op haar hoofd sloeg is nog niet duidelijk. Uit de eerste elementen van het onderzoek blijkt dat er geen bewijs is van seksueel geweld op het slachtoffer.

De vermeende dader wordt momenteel vastgehouden in afwachting van de afronding van het onderzoek, alvorens voor het gerecht te worden gebracht.

© Redactie 2017
marokko
taroudant
moord
meisje
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?