Koning roept financiële instellingen op om hervormingen in de Arabische wereld te ondersteunen

marokko
1
18 apr '17
Koning Mohammed VI deed, middels een boodschap op de jaarlijkse bijeenkomst van de Arabische financiële instellingen, een beroep op de vijf grootste Arabische financiële instellingen om de hervormingen en ontwikkeling van de Arabische landen te ondersteunen.

De Koning vroeg deze instellingen ook om financieel bij te dragen aan de realisatie van de gaspijpleiding tussen Nigeria en Marokko.

"Onze Arabische financiële instellingen worden vandaag meer dan ooit opgeroepen tot een positieve interactie met de veranderingen die plaatsvinden in de Arabische regio en met hun eigen ontwikkelingsbehoeften, evenals een bundeling van de inspanningen om bij te dragen aan de geïnitieerde economische en financiële hervormingen".

"Het megaproject van de pijpleiding tussen Nigeria en Marokko vormt een model van Zuid-Zuid samenwerking om te worden ondersteund door de Arabische financiële instellingen," zei Koning Mohammed VI.

Marokko is vandaag en morgen gastheer van de jaarlijkse gezamenlijke vergaderingen van de Arabische financiële instellingen in Rabat.

© Redactie 2017
marokko
mohammed vi
financiele instellingen
hervormingen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi