Mobiele applicatie in Salé om afval te melden

marokko
3
20 apr '17
De stad Salé heeft een nieuwe app ontwikkeld waarmee inwoners van de stad, via hun mobiele telefoon, de gemeentelijke diensten en de verantwoordelijke bedrijven voor het schoonhouden van de stad kunnen informeren.

Zodra er opmerkelijke ophopingen van afval gezien worden in de verschillende gebieden van de stad kunnen de bewoners dit via de applicatie aangeven, meldt Medias24.

Iedereen die deze app heeft kan de locatie van deze afval ophopingen doorgeven aan de desbetreffende diensten. Dit kan door het nemen van foto's en de directe verzending daarvan via de mobiele telefoon, heeft de gemeenteraad via zijn internet website kenbaar gemaakt. 

De desbetreffende diensten zullen daarna de nodige maatregelen treffen om de klachten af te handelen. Deze applicatie genaamd ""Mon œil sur ma ville" (Mijn oog op mijn stad), kan worden gedownload via de Play Store of soortgelijke programma's via de mobiele telefoon. 

Bovendien zal deze toepassing het mogelijk maken, door middel van een informatief venster, om op de hoogte gebracht te worden van de laatste nieuwsfeiten in de stad Salé. 

Deze app zal tevens ook betrekking hebben op alle klachten die verband houden met de verschillende diensten door de gemeente zoals openbare verlichting, wegen en bewegwijzering.

© Redactie 2017
marokko
salé
app
afval
gemeente
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?