Marokko richt zich steeds meer op golftoerisme (video)

buitenland
2
20 apr 19:30
Golftoerisme heeft een groot potentieel voor Marokko en toerisme promotie-agentschappen, zoals de ONMT, richten zich steeds meer op dit segment.
Marokko is vandaag de dag uitgegroeid tot de meest aantrekkelijke bestemming voor golfliefhebbers in Europa, welke bestaat uit maar liefst 6,9 miljoen golfers, meldt Lefr360.

"De sector van golftoerisme in Marokko is een veelbelovende sector die sterk groeit, het Koninkrijk heeft 110.000 golftoeristen verwelkomd in het jaar 2015", aldus het Nationale Bureau voor Toerisme (ONMT)  

Opgemerkt moet worden dat 85 tot 90% van de golfreizen naar middellange afstand bestemmingen zijn. De Europese markt is dus prioriteit. In die zin worden de Hassan II Trophy, de Lalla Meryem Cup en de Atlas Pro Tour beschouwd als een belangrijke functie voor de promotie van dit segment, "omdat zij profiteren van een brede media-aandacht", zei de ONMT.

Lefr360 maakte vorige week nog een reportage achter de schermen van de Hassan II Trophy en het Lalla Meryem Cup in Rabat:Youtube link
marokko
golf
toerisme
europa
onmt
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
al quds
real madrid
doden
wk voor clubs
trump
mbark boussoufa
eredivisie
al jazira
el othmani
netanyahu
casablanca
atlasleeuwen
mohammed vi
tanger
hervé renard
marrakech
rabat
spanje
daesh
wk 2018
politie
turkije
aanslag
agadir