Marokko richt zich steeds meer op golftoerisme (video)

buitenland
2
20 apr '17
Golftoerisme heeft een groot potentieel voor Marokko en toerisme promotie-agentschappen, zoals de ONMT, richten zich steeds meer op dit segment.
Marokko is vandaag de dag uitgegroeid tot de meest aantrekkelijke bestemming voor golfliefhebbers in Europa, welke bestaat uit maar liefst 6,9 miljoen golfers, meldt Lefr360.

"De sector van golftoerisme in Marokko is een veelbelovende sector die sterk groeit, het Koninkrijk heeft 110.000 golftoeristen verwelkomd in het jaar 2015", aldus het Nationale Bureau voor Toerisme (ONMT)  

Opgemerkt moet worden dat 85 tot 90% van de golfreizen naar middellange afstand bestemmingen zijn. De Europese markt is dus prioriteit. In die zin worden de Hassan II Trophy, de Lalla Meryem Cup en de Atlas Pro Tour beschouwd als een belangrijke functie voor de promotie van dit segment, "omdat zij profiteren van een brede media-aandacht", zei de ONMT.

Lefr360 maakte vorige week nog een reportage achter de schermen van de Hassan II Trophy en het Lalla Meryem Cup in Rabat:Youtube link
© Redactie 2017
marokko
golf
toerisme
europa
onmt
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
caf
verenigde staten
iran
championsleague
benjamin netanyahu
verenigd koninkrijk
gazastrook
frankrijk
jemen
israel
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
spanje
moord
afrika cup
rabat
eredivisie
daesh
mohammed vi