Gemeentemedewerker Casablanca mishandeld door Frans-Marokkaanse politieagent

marokko
0
21 apr '17
Een simpele verkeersruzie die ontaarde in een uit de hand gelopen handgemeen.

Een gemeentemedewerker van Casablanca werd onlangs slachtoffer van verkeersgeweld. De man was in zijn dienstauto op weg naar huis van werk totdat hem de weg werd versperd door een verkeerd geparkeerde auto. Het voertuig, bezit van een Marokkaanse vakantieganger die in Frankrijk werkzaam is als politieagent, stond ongelukkig geparkeerd voor de wasstraat van de familie van de ogenschijnlijke dader in het geheel. 

Toen de gemeentewerker middels meerdere keren te toeteren duidelijk maakte dat hij wou passeren, kwam hem dit duur te staan. Niet alleen de Frans-Marokkaanse agent, maar ook zijn familieleden vielen over het getoeter van de man. Het voorval escaleerde zo erg dat de man er uiteindelijk een gebroken neus en enkele bloedingen aan overhield, aldus het Marokkaanse medium Assabah.

Saillant detail is dat de hoofddader in dit verhaal politieagent is in Frankrijk en juist degene zou moeten zijn die dit soort opstootjes moet voorkomen. Bekend is dat naast de agent ook enkele familieleden van hem zijn gearresteerd en momenteel verhoord worden. 

© Redactie 2017
marokko
verkeersruzie
casablanca
frankrijk
politieagent
gemeentemedewerker
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi