Europees voetbal: Ziyech, Benatia en Dirar loten tegenstanders in halve finale

marokko
0
21 apr '17
Een interessante loting voor beide internationals en het Marokkaanse voetbal: minimaal één speler in de finale van de Champions League.

Na zich afgelopen week te hebben gekwalificeerd voor de halve finale van de UEFA Champions League kon men zich vandaag verheugen op de loting van die ronde. In het Zwitserse Nyon werden klokslag 12:00 de beroemde balletjes gehusseld alvorens de eerste twee teams eruit werden gehaald. Het leverde uiteindelijk mooie affiches op met Real Madrid vs. Atlético Madrid en AS Monaco vs. Juventus. 

Voor het Marokkaanse voetbal betekent dit dat sowieso één international doorstroomt naar de finale van het miljardenbal, deze jaargang gespeeld in Cardiff. De heenfase zal eerst bij AS Monaco gespeeld worden op 3 mei waarna men 9 mei afreist naar Turijn. 

UEFA Europa League, loting Ajax:
Ook in de Europa League is er nog een Marokkaanse international in de race voor de prijs die tevens directe plaatsing voor de Champions League biedt. Hakim Ziyech plaatste zich gisteravond met Ajax ten koste van Schalke 04 voor de halve finale van het equivalent van de Champions League. Voor hen zal het nog een hels karwei worden om in die finale te staan aangezien ze het tegen het sterrenensemble van Olympique Lyon moeten gaan opnemen. 

Ajax opent op 3 mei deze halve finale in de Amsterdam ArenA. 

© Redactie 2017
marokko
uefa
champions league
medhi benatia
nabil dirar
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi