Sofyan Amrabat reageert op interesse Premier League club Watford (video)

sport
4
23 apr '17
Volgens de Engelse media zou de nog jonge Amrabat mogelijk zij aan zij met zijn broer kunnen spelen bij de Premier League-formatie.

Sofyan Amrabat maakt momenteel een stormachtige ontwikkeling door bij FC Utrecht. De nog maar 20-jarige aanvaller is een onbetwiste basiskracht op het middenveld van de Domstedelingen. 

Waar hij vorig jaar nog zijn debuut maakte voor de club waar hij de opleiding genoot, staat hij nu misschien wel aan de vooravond van een nieuw hoofdstuk in z'n nog prille carrière. Verschillende Engelse bronnen maken melding van de interesse van Premier League-formatie Watford in de kersverse international.

Tegenover de camera's van FOX Sport reageerde Amrabat op dit bericht. Duidelijk was wel dat dergelijke interesse hem vleide en hij ooit nog eens samen met z'n broer Nordin wil spelen.

Sofyan werd onlangs voor z'n sterke clubseizoen beloond door bondscoach met een oproep, debuut en basisplaats voor 't Marokkaanse elftal. Dit was in de 1-0 gewonnen oefeninterland tegen de Tunesiërs in Marrakach. 

Check hieronder het interview van FOX Sports met Amrabat:

YouTube link

© Redactie 2017
amrabat
watford
premier league
interesse
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi