Nieuwe ferrari bestuurder veroorzaakt paniek in Marrakech

marokko
10
25 apr '17
Het is wat met die Ferrari rijders in Marokko, vorige week was er een incident met een beschonken Ferrari bestuurder in Rabat en afgelopen zondag was er een nieuw incident met een Ferrari bestuurder in Marrakech.

In Marrakech was er afgelopen zondag een nieuwe zaak met een jonge Ferrari bestuurder die betrokken was bij een ongeval. Al Massae meldt vandaag dat een jonge dertigjarige man die een rode Ferrari bestuurde een puinhoop veroorzaakte in de straten van de stad, waarbij openbare eigendommen werden vernield.

De krant citerende bronnen die zeiden dat de jonge man de controle over zijn voertuig verloor, terwijl hij met een te hoge snelheid reed, en door beschermende barrières sloeg bij de verkeersslagaders van het Agdal-district. De Ferrari kwam uiteindelijk tot stilstand in het midden van een bouwplaats.

De krant voegt eraan toe dat de bestuurder, die tekenen van bedwelming liet zien, grote paniek veroorzaakte, vooral bij de bouwwerkers. Dezelfde bron zei dat de politie snel naar de scene ging en een onderzoek opende.

De jonge man werd gehoord en jawel, vrijgelaten! In afwachting van het resultaat van het onderzoek werd het voertuig in beslag genomen.

© Redactie 2017
marokko
marrakech
ferrari
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi