Zero Mika: 36 ton plastic zakken in beslag genomen in 3 maanden tijd

marokko
20
27 apr '17
Verschillende clandestiene productie-eenheden van plastic zakken werden ontmanteld in het eerste kwartaal van 2017, resulterend in de inbeslagname van meer dan 36 ton plastic wat bestemd was voor de verkoop.

Tijdens het eerste kwartaal van dit jaar heeft de Koninklijke Gendarmerie gezorgd voor de ontmanteling van verschillende clandestiene plastic productie-eenheden, meldde Lefr360 middels een bron bij het ministerie van Binnenlandse Zaken. 

Deze operaties, die deel uitmaken van de strijd tegen de fabricage en verkoop van plastic zakken, hebben geleid tot de inbeslagname van meer dan 36 ton plastic zakken, 51 productie machines, 11 voertuigen en de arrestatie van 12 mensen.

Verder wordt opgemerkt dat sinds de inwerkingtreding van de wet m.b.t. het verbod op de fabricage, import, export, marketing en het gebruik van plastic zakken sinds 4 april 2016, de gendarmerie meer dan 421 ton plastic zakken, 70 productie machines en 16 voertuigen in beslag heeft genomen. In totaal werden er 55 mensen gearresteerd, deze zijn allen voorgeleid bij de bevoegde rechtbanken.

© Redactie 2017
marokko
zero mika
plastic
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi