Militaire oefening 'African Lion 2017' afgerond (video)

marokko
1
29 apr '17
De 14e editie van de "African Lion 2017", een gezamenlijke militaire oefening tussen de Marokkaanse Koninklijke strijdkrachten (FAR) en het Amerikaanse leger, is afgerond.

De militaire oefeningen vonden plaats in drie regio's: Tata, Tan-Tan en Tifnit. De 'African Lion', die multinationaal werd in 2015, brengen militairen uit Marokko, Amerika, Egypte, Mauritanië, Senegal, Tunesië, België, Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk en Portugal samen.

Brook Whitman, een majoor-generaal van de mariniers, werd voor de camera ondervraagd door een journalist. Hij was verheugd over het succes van deze oefening en het niveau van de militaire samenwerking tussen de FAR en het Amerikaanse leger. "Deze vorm van oefening maakt het mogelijk om de menselijke en professionele relaties tussen onze twee legers te versterken," zei hij en voegde eraan toe dat beide partijen, FAR en het Amerikaanse leger "voordeel hebben van elkaar".

Youtube link

Voor degenen die het leuk vinden zijn er hier nog wat uitgebreidere beelden van de oefeningen van vorig jaar te bekijken:

Youtube link

© redactie 2017
marokko
african lion
2017
leger
oefening
amerika
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi