Rabat biedt onderdak aan wereldcongres voor satelliet- en ruimtevaarttechnologie

marokko
90
29 apr '17
De Mohammed V universiteit in Rabat is op 2 en 3 mei gastheer van een wereldcongres voor satelliet- en ruimtevaarttechnologie (MNSAT), de eerste in zijn soort in Afrika en in de Arabische wereld, volgens de organisatoren.

Twee dagen lang zullen er verschillende experts, deskundigen en wetenschappers uit de hele wereld verzamelen om hun ervaringen te delen en zich te verrijken met de ervaring van deelnemers uit de Verenigde Staten, Italië en Duitsland, zei Kayyali Mohammed, vice-president van het congres in een verklaring tegen le360.

"Dit is de eerste conferentie in zijn soort in Afrika en de Arabische wereld gewijd aan satelliettechnologieën," zei hij. Dit internationale congres is gericht op het ontwikkelen van satelliettechnologieën door een overzicht te geven van de laatste ontwikkelingen in nanotechnologie.

Het congres is georganiseerd door KSA, gevestigd in Engeland, in samenwerking met de Al Akhayan universiteit in Ifrane, Moulay de Moulay Abdellah Universiteit in Fez, de Kadi Ayyad Universiteit en de Mohammed V Universiteit in Rabat.

© Redactie 2017
marokko
rabat
mohammed v universiteit
satelliet
ruimtevaart
technologie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi