Fiorentina ziet serieuze versterking in bij OGC Nice opgeleefde Belhanda

marokko
4
1 mei '17
Nog altijd onder contract bij het Oekraïense Dinamo Kiev kan Belhanda rekenen op serieuze interesse vanuit de Serie A.

Younès Belhanda stevent met zijn huurdersclub OGC Nice af op directe deelname aan de UEFA Champions League. Na de 3-1 winst van gisteravond op de directe concurrent Paris Saint-Germain bedraagt het onderlinge puntenverschil nu slechts 3. In de zinderende zege op de Parijzenaren droeg Belhanda bij met de assist op de 2-0 van Ricardo. Desalniettemin is het nog onzeker of de international volgend seizoen, mochten ze zich kwalificeren, kan meedraaien met Nice op het miljardenbal. 

Belhanda staat nog altijd onder contract bij Dinamo Kiev, de club die hem na zijn uitstekende seizoen bij Montpellier HSC overnam. Al sinds zijn overgang wil de Oekraïense topclub niets weten van een definitieve overname van hun contractspeler. Onder meer transfers naar Turkije, Frankrijk en Italië ketsten hierdoor af. Nu lijkt er een serieuze kandidaat ten tonele te zijn verschenen voor de 36-voudig international. 

Interesse uit de Serie A
Het goed geïnformeerde Almarssadpro meldt dat Fiorentina de middenvelder maar al te graag zou willen overnemen. De vraag is nu hoe diep men in Italië in de buidel wil gaan tasten, bekend is dat ook OGC Nice Belhanda definitief wil inlijven. Deze zomer nog loopt de huurperiode in Frankrijk af, het contract bij Dinamo Kiev loopt nog tot de zomer van volgend kalenderjaar. 

© Redactie 2017
marokko
younes belhanda
ogc nice
dinamo kiev
fiorentina
transfer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi