Twee imams en raadslid PJD mishandelen bejaarde man in moskee Sidi Kacem

marokko
2
4 mei '17
Een opmerkelijke incident in een moskee in Sidi Kacem, het bejaarde slachtoffer ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Het Marokkaanse medium Assabah meldde onlangs dat 2 imams en een raadslid van de politieke partij PJD in Sidi Kacem zijn vastgezet wegens mishandeling. Het slachtoffer zou een 75-jarige moskeeganger zijn, hoe het handgemeen zich heeft voltrokken is niet helemaal duidelijk. Wel duidelijk is dat het tweetal en de PJD-raadslid de man de toegang tot moskee ontzeggen, daarop begon de bejaarde man zich te verzetten en reageerde men terug met excessief geweld. 

Een opmerkelijke zaak meldt het dagblad, vanwege de leeftijd van het slachtoffer en het plaats delict. De verwondingen die de man zou hebben opgelopen zouden dermate ernstig zijn dat hij momenteel in kritieke toestand in het ziekenhuis ligt, dit meldt zijn zoon tegenover Assabah. 

Op bevel van de procureur-generaal van de gendarmerie is het drietal gearresteerd en moesten ze zich eergisteren voor de rechter verantwoorden. Vanuit justitie wordt benadrukt zwaar te tillen aan deze zaak. 

© Redactie 2017
marokko
sidi kacem
mishandeling
imam
moskee
pjd
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi