Noodlanding in Brussel van vliegtuig uit Casablanca door hartaanval piloot

buitenland
17
7 mei '17
Een vlucht van Casablanca naar Brussel beëindigde zonder kapitein. Die kreeg vlak voor de landing een hartaanval. In paniek verpletterde de co-piloot bijna het vliegtuig op de landingsbaan van de luchthaven Charleroi.

Zestig passagiers aan boord van een Belgische vlucht van Casablanca naar Brussel ontsnapten aan een ware dood, aldus de krant Assabah in de weekendeditie. 

De piloot kreeg een hartaanval terwijl het vliegtuig over Europa vloog. De co-piloot had eerst geen idee, aangezien het vliegtuig in de automatische piloot vloog. Het was pas op het moment van een kleine storing, en hij de piloot probeerde te waarschuwen, dat de co-piloot realiseerde dat de piloot levenloos was.

In paniek verpletterde de co-piloot bijna het vliegtuig op de landingsbaan. De onderkant van het vliegtuig raakte het asfalt en veroorzaakte veel materiële schade, aldus de krant. De passagiers waren bang, maar mochten het vliegtuig niet verlaten voor de komst van de reddingsdiensten. Ze werden uiteindelijk geëvacueerd zonder enig probleem.

© Redactie 2017
casablanca
brussel
charleroi
piloot
hartaanval
noodlanding
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi