Glory Collision 41: staredown en persconferentie Verhoeven vs. Lazaar (video)

marokko
19
10 mei '17
Vanmiddag vond de persconferentie en natuurlijk de staredown plaats, dit keer allemaal iets minder spectaculair dan tijdens Rico vs. Badr.

Menig kickboksliefhebber kan zich de komende tijd verheugen op nog een verhit potje, op 20 mei staat Glory Collision 41 op het programma met het mooiste affiche: Lazaar vs. Verhoeven. In de Brabanthallen in Den Bosch moet het allemaal gaan gebeuren, dezelfde plek waar vanmiddag de persconferentie plaats vond tussen deze 2 en nog andere deelnemers aan deze editie. Iets minder explosief en sensationeel dat het er aan toeging dan tijdens Rico vs. Badr, werd er dit keer wel een staredown gedaan die opvallend rustig verliep. 

Beide tegenstanders spraken vol lof en met respect over elkaar en bevestigden enorm naar deze partij uit te kijken. Zo sloot Rico Verhoeven het persmoment af met het volgende over zijn aanstaande opponent: 'Wat ik heel knap vind, is dat Ismael, ondanks zijn lengte, een goede manier van vechten heeft tegen grote jongens. Hij heeft een bepaalde actie, waardoor die jongens zijn stoot niet snel zien aankomen. En hij krijgt ze daardoor ook nog knock-out. Dat vind ik heel knap, echt respect.'

Check hier de video van de hele persconferentie. Spoel voor het gedeelte over Lazaar vs. Verhoeven door naar 45:45, voor de staredown naar 48:30:

YouTube link: https://www.youtube.com/watch?v=qErbmKuvQq0

© Redactie 2017
marokko
ismael lazaar
rico verhoeven
glory collision 41
staredown
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi