Feyenoord meldt zich officieel voor Sofyan Amrabat, zomerse transfer lonkt

sport
9
12 mei '17
Waar rook is, is vuur. De Rotterdammers hebben zich officieel gemeld bij FC Utrecht voor de kersverse Marokkaanse international.
Het had er alle schijn van, maar gisteravond heeft Feyenoord haar concrete interesse wereldkundig gemaakt. De technische staf van de Rotterdammers zou zich maar al te graag willen versterken met de 20-jarige groeibriljant en sterkhouder van de Domstedelingen, Sofyan Amrabat. Martin van Geel, directeur spelersbeleid bij de club, meldt zich nu al voor de enkelvoudig international. Dit omdat volgen hem langer wachten met onderhandelen de kans op een transfer verkleint. Wel wil men van een aantal eigen middenvelders af voordat Amrabat ingelijfd kan worden. 

Kapers op de kust
Feyenoord is niet de enige die in de middenvelder een versterking ziet. Eerder liet Premier League-formatie Watford haar oog vallen op het jongere broertje van hun huidige contractspeler, Nordin Amrabat. Naar verluidt, zo melden diverse bronnen, behoort ook het Oostenrijkse Red Bull Salzburg tot de ge├»nteresseerden. Amrabat heeft in de Galgenwaard nog een verbintenis lopen tot de zomer van 2018, dit seizoen kwam hij in 30 competitiewedstrijden tot 7 assists in totaal. 

FC Utrecht heeft nog geen concreet prijskaartje gehangen aan hun jeugdexponent. 
© Redactie 2017
marokko
sofyan amrabat
feyenoord
fc utrecht
transfer
eredivisie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
algerije
gabon
vriendschappelijk
chan2020
badr hari
rico verhoeven
islamitisch onderwijs
turkije
chan 2020
cornelius haga lyceum
atlasleeuwen
frmf
casablanca
politie
marrakech
team marokko
tanger
ajax
iran
golaso
spanje
daesh
dgsn
moord
mohammed vi