Royal Air Maroc reageert op spraakmakend filmpje 'ontevreden' klant (video)

marokko
15
13 mei '17
Nu de lezing van de luchtvaartmaatschappij zelf over het filmpje wat de afgelopen dagen viraal ging op social media.

Royal Air Maroc communiceerde onlangs via de officiele kanalen een persbericht waarin het haar lezing gaf van het spraakmakende filmpje van een klant die benadeeld zou zijn door de airliner. In het filmpje wat massaal werd gedeeld op social media was een vrouw in hysterische staat te zien die zich enorm in de maling genomen voelde door RAM. Duidelijk was dat er iets mis zou zijn gegaan bij de boekingen waardoor één van haar nog jonge kinderen niet mee kon op de vlucht naar Zwitserland. Na meerdere keren te hebben aangeklopt bij medewerkers van Royal Air Maroc op het vliegveld van Casablanca en te zijn doorverwezen naar een nabij gelegen kantoor werd het van de kastje naar de muur gestuur de vrouw teveel, waardoor ze haar onvrede op een wel heel extreme wijze uitte. 

Kant van het verhaal door Royal Air Maroc
Waar in de video duidelijk werd dat de vrouw, vergezeld door haar zus en haar 2 nog jonge kinderen de vlucht wilde nemen, komt RAM met andere feiten op tafel. De klant zou geen 2 maar 3 baby's aan boord willen meenemen, hier waren ook vliegtickets voor gereserveerd. Aangezien de echtgenoot, die niet voorkomt in het verhaal van de vrouw, niet mee kon omdat hij zijn paspoort was vergeten konden er maar 2 baby's mee aan boord. RAM beroept zich hierbij op de internationale luchtvaartreglementen die vanuit veiligheidsoverwegingen voor elke meegereisde baby een volwassene eisen. 

Ondanks dat de vrouw zich zowel verbaal als non-verbaal agressief opstelde tegenover het aanwezige personeel van RAM, werd haar nog de mogelijkheid gegeven om nog een volwassene voor de 3e baby mee te laten reizen. Hierbij zou ze dan ontzien worden in het betalen van eventuele extra kosten. 

Het is overigens nog onduidelijk hoe het hele incident is afgelopen. 

Bekijk hier nog eens de beelden van de tirade van de vrouw op het RAM kantoor:

YouTube link: https://www.youtube.com/watch?v=4qFSjJvhsAk

© Redactie 2017
marokko
royal air maroc
persbericht
klant
viraal
social media
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi