Marokkaans elftal mogelijk ook zonder Bounou tegen Oranje

marokko
0
13 mei '17
De nummer 2 keeper lijkt ook niet beschikbaar te zijn voor het beladen affiche met de Oranje Leeuwen.

Waar eerder bekend werd dat de eerste doelman niet op tijd mag afreizen naar het trainingskamp van het Marokkaanse elftal, lijkt de kans groot dat ook de tweede doelman het treffen met Oranje aan zich voorbij moet laten gaan. Girona CF, de club van Yassine Bounou, maakte bekend hun sluitpost alleen te laten vertrekken naar Agadir als het voor die tijd lukt promotie af te dwingen naar de Primera Division. 

Girona CF bezet momenteel de tweede plek in de Segunda Division, genoeg voor directe promotie naar het hoogste niveau van Spanje. Pas op 28 mei zal zeker zijn of dit de club lukt. Een flinke streep door de rekening dus voor bondscoach Hervé Renard als hij de 31e ook niet kan beschikken over Bounou. De laatste logische keuze voor onder de lat zou dan Yassine El Kharroubi zijn, hij staat onder contract bij het Bulgaarse Lokomotiv Plovdiv. 

Oefeninterland Oranje op niet-FIFA datum
Het is nog maar de vraag of dit de enige twee afwezigen zullen zijn tegen Oranje. Ondanks dat de meeste competities afgelopen zijn, kan het zijn dat de clubs hun spelers nog even willen behouden. 

© Redactie 2017
marokko
yassine bounou
hervé renard
oefeninterland
atlasleeuwen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi