Marokko staat op zevende plaats voor beste bestemmingen voor islamitische toeristen

marokko
0
14 mei '17
Marokko behoort dit jaar weer tot de beste bestemmingen voor islamitische toeristen geeft de organisatie van islamitische samenwerking te kennen in de Global Muslim Travel Index 2017 (GMTI).

Met een score van 68,1 van de 100 neemt het Koninkrijk de zevende plaats in van een lijst met 24 verschillende landen. De ranglijst van beste islamitische bestemmingen wordt ieder jaar gepubliceerd meldt Bladi.net.

Maleisië staat op de eerste plaats met een score van 82,5 van de 100 en stijgt boven de andere landen uit. De Verenigde Arabische Emiraten neemt de tweede plaats in met een score van 76,9 en wordt gevolgd door Indonesië met 72,6 van de 100.

Bij de beoordeling werden verschillende criteria in acht genomen en geanalyseerd, waaronder:
- Faciliteiten voor moslims - Het aantal islamitische toeristen die het land bezochten - De aanwezigheid van speciale behoeften die het land de moslims te beiden heeft zoals halal eten en gebedsplaatsen - Veiligheid voor moslims

Tegen het jaar 2020 zal het aantal islamitische toeristen een getal van 150 miljoen bereiken. Dezen zullen samen verantwoordelijk zijn voor een geschatte uitgaven van 200 miljard dollar.

© Redactie 2017
marokko
toerisme
gmti
bestemmingen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi