Casablanca organiseert tweede Smart City Expo

marokko
0
14 mei '17
Rabat- De meest toonaangevende stedelijke ontwikkelingsspecialisten van de wereld komen samen op de tweede editie van de Smart City Expo.

Het grote evenement zal plaatsvinden op 17 en 18 mei in de Hayat Regency in Casablanca meldt Moroccoworldnews.

Het symposium brengt een aantal internationale experts bijeen om de ontwikkeling van geavanceerde steden te bespreken, evenals de middelen over hoe om te gaan met stedelijke uitdagingen op het Afrikaanse continent.

Georganiseerd door Casablanca Evenementen en Animatie zal het evenement zich op verschillende thema's richten, waaronder duurzame energie, klimaatverandering, innovatie, technologie en toekomstige mobiliteit oplossingen.

Er zullen deskundigen, bedrijven, onderzoekscentra, vertegenwoordigers van de meest technologische en geavanceerde steden, universiteiten en internationale organisaties deelnemen aan deze tweede editie. Dit met als doel om hun kennis en ervaringen met elkaar te delen.

Het evenement heeft verder als doel om sociale en culturele banden te creëren in de hoop om van de stad Casablanca een plaats van innovatie en creativiteit te maken. Casablanca werd geselecteerd door het Smart City Expo World Congress georganiseerd door de Fira De Barcelona Instituut om als gastheersstad te dienen voor dit evenement.

© Redactie 2017
casablanca
smart city expo
klimaat
energie
marokko
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi