Uitgelicht: 'Ziyech opgenomen in 35-koppige voorselectie interlands Oranje en Kameroen'

marokko
10
15 mei '17
Volgens het medium wat eerder als eerste Ziyech's afwezigheid op de Afrika Cup meldde, staat de middenvelder gewoon op het lijstje van Hervé Renard.

Waar rook is, is vuur. Zo blijkt maar weer na de geruchten caroussel die onlangs in gang werd gezet in de Marokkaanse media. Waar door enkele bronnen het gerucht nog met klem werd tegengesproken, kwam het goed geïnformeerde Marokkaanse medium Le Matin gisteravond met een wel heel verrassend bericht.

Ziyech toch weer van de partij bij Marokko
Het medium wat vlak voor de Afrika Cup ook de afwezigheid van de 9-voudig international voorspelde, meldt nu dat hij dit keer wel deel uitmaakt van de voorselectie. Op het 35-koppige lijstje van bondscoach Hervé Renard zouden naar verluidt ook de namen van Mimoun Mahi, Nayef Aguerd en Mohamed Nahiri (FUS Rabat) en tenslotte Jawad El Yamiq (Raja Casablanca) voorkomen.

Le Matin meldt dit op basis van zeer betrouwbare bronnen. Ervan uitgaande dat hun informatie net als vlak voor de Afrika Cup klopt, dan ligt de bal nu bij Ziyech. Laatstgenoemde gaf onlangs tegenover de NOS aan niet meer voor Marokko uit te willen komen zolang de Fransman daar met de scepter zwaait. 

Verder weet Le Matin te vermelden dat de voorselectie tussen vandaag en woensdag bekend gemaakt gaat worden.

© Redactie 2017
marokko
hakim ziyech
ajax
hervé renard
atlasleeuwen
oranje
kameroen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi