Ierse toerist Taghazout mogelijk vermoord om geaardheid

marokko
5
15 mei '17
Taghazout werd onlangs opgeschrikt door een moordzaak, voorlopig onderzoek geeft duidelijkheid over het ogenschijnlijke motief.

Onlangs communiceerden de lokale autoriteiten van de badplaats Taghazout, nabij Agadir, een moordzaak via een persbericht. Een 40-jarige Ier die op dat moment vakantie vierde in het toeristische oord werd om nog onbekende reden omgebracht, na zwaar te zijn toegetakeld overleed hij niet veel later in het Hassan II ziekenhuis in Agadir. Nu blijkt, na kortstondig onderzoek van de gendarmerie, dat de geaardheid van het slachtoffer mogelijk het motief is voor het misdrijf. 

Zo zou de moordenaar, een 40-jarige man uit Marrakech, de avond van het gebeuren hebben doorgebracht met het slachtoffer. Onder invloed van alcohol greep hij een mes uit de keukenlade en begon hij in te steken op de Ier. Rekening wordt gehouden met dat de verdachte erachter was gekomen dat de Ier op mannen viel. Waar de mannen elkaar van kenden is nog onbekend, de zaak is momenteel nog volop in onderzoek. 

© Redactie 2017
marokko
agadir
taghazout
ierland
moord
toerist
geaardheid
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi