Marokkaan in Argentinië slachtoffer van overval

buitenland
0
15 mei '17
Een man van Marokkaanse afkomst is het slachtoffer geweest van een brute overval die plaatsvond in Buenos Aires in Argentinië.

De man Jaouher genaamd, is berooft door twee individuen die klaarblijkelijk bij de ingang van het gebouw op hem aan het wachten waren. Naast het buitmaken van 3.000 dollar, hebben de twee dieven zijn IPod, laptop en een ander elektronisch apparaat gestolen, meldt de lokale pers.

Een getuige verklaard: "Ik liep naar de residentie toen ik zag dat twee mannen zich verschuilden achter vuilnisbakken, ik dacht dat ik het slachtoffer zou zijn. Hierop vervolgde ik mijn weg naar een andere straat, vertelt de jonge vrouw die getuige was van de laffe daad. "Ik wist dat er een jonge man achter mij liep zodra ik me omdraaide zag ik de jonge man en de twee verdachte personen niet meer en wist dat ze hem hadden berooft, " voegde de vrouw hieraan toe.

De vrouw belde direct de politie die binnen enkele minuten op de plaats van delict arriveerden, maar zij waren net te laat. De twee mannen waren ervandoor gegaan met het gestolen goed.

© Redactie 2017
overval
argentinië
buenos aires
marokkaan
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi