Mahi in voorlopige voorselectie Marokko voor interlands Oranje en Kameroen

marokko
2
16 mei '17
Het belletje van Renard naar Mahi heeft een vervolg gekregen!

Waar het er eerder alle schijn van had dat de aanvaller zou worden opgeroepen voor het treffen met Oranje en Kameroen, bracht de algemeen directeur van FC Groningen vanmiddag een eind aan alle onzekerheid. Mimoun Mahi is volgens Hans Nijland opgenomen in de voorlopige selectie van bondscoach Hervé Renard. Deze oproep volgt op een eerder telefoontje van de Fransman met de sterkhouder van FC Groningen, Renard zou erg gecharmeerd zijn van de verrichtingen van Mahi. 

Mahi's trainer, Ernest Faber, zei het volgende over deze oproep: 'Mimoun kan op meerdere posities in de aanval uit de voeten en hij heeft de afgelopen maanden veel doelpunten gemaakt. Voor Mimoun is dit een mooie bekroning op een goed seizoen.'

Het trainingskamp van Marokko
Voor de bondscoach is dit trainingskamp de ideale gelegenheid om de balans op te maken als het om de samenstelling van het team gaat. De Leeuwen van de Atlas zullen het zoals gezegd gaan opnemen tegen het Nederlands elftal op 31 mei om 19:30 Nederlandse tijd in het Grand Stade d'Agadir. Daarna zal men afreizen naar Kameroen waar de regerend Afrikaans kampioen staat te wachten ter gelegenheid van de eerste kwalificatiewedstrijd voor de Afrika Cup 2019 op 10 juni. 

Aangezien Kameroen organisator van dat toernooi is zullen de behaalde of verloren punt tegen hen niet worden meegenomen in de stand in de kwalificatiegroep. 

© Redactie 2017
marokko
mimoun mahi
fc groningen
atlasleeuwen
hervé renard
oranje
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi