Geen verhoging van suiker, meel en butaan tijdens ramadan

buitenland
1
16 mei '17
De regering heeft bevestigd dat de prijzen voor suiker, meel en butaan (gas) tijdens de ramadan of op korte termijn niet zullen stijgen.
Lahcen Daoudi, ministerie van Algemene Zaken en Bestuur bevestigde tegen Lefr360 dat de compensatie van de drie grondstoffen op middellange termijn onvermijdelijk is.

Ondersteuning moet naar de behoeftigen gaan," zei hij. De minister verklaarde ook dat de geringe stijging van de prijzen op de binnenlandse markt voornamelijk het gevolg is van oneerlijke concurrentie.

De rol van concurrentie kan de burger ook voor een deel beïnvloeden zodat de burgers kunnen profiteren van dit voordeel," zei Lahcen Daoudi. Hij geeft verder aan dat een overheidscommissie en een concurrentie autoriteit de controle zullen versterken. De twee partijen zullen een berispende missie gaan uitvoeren tegen de concurrentie verstorende praktijken.

Voor ramadan verzekerde de minister dat de nationale markt voldoende wordt voorzien met diverse producten als waarschuwing voor speculanten en fraudeurs.

© Redactie 2017
marokko
ramadan
inflatie
prijs
suiker
concurrentie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
verenigde staten
jemen
saoedi-arabië
mocromaffia
nabil b
ridouan taghi
israël
advocaat
benjamin netanyahu
cl
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi