Nieuwe lijn van Ryanair tussen Marrakech en Perpignan

buitenland
0
17 mei '17
Terwijl de eerste vluchten tussen Marrakech en Perpignan van de luchtvaartmaatschappij Ryanair in eerste instantie alleen gepland waren voor oktober, zijn de reserveringen al veelbelovend.
Er waren drie lijnvluchten per week ingepland deze zijn gemiddeld voor 20% geboekt, zegt een bron van de low cost luchtvaartmaatschappij tegen Radio Blue.

Oorspronkelijk stond op het programma dat de vluchten tussen Marrakech en Perpignan (zuid Frankrijk) op 31 oktober zouden starten tot en met het einde van april. Maar Ryanair wilt nadat er grote interesse in deze lijn is, hier een jaarlijkse lijn van maken die volgende zomer van start zal gaan.

"We hebben veel vertrouwen in Marrakech wetende dat het een " winter- zon bestemming is. Er zullen veel mensen zijn die deze vlucht zullen nemen voor een vakantie of een weekend weg", zegt Yann Delomez, sales manager voor Ryanair in Frankrijk. "We beginnen met drie vluchten per week deze winter, maar zodra het een succes zal blijven zullen wij deze lijn frequenter vanaf de zomer in 2018 laten vliegen. Maar ik kan u nu al de garantie geven dat we een zomer seizoen met de lijn Perpignan-Marrakech zullen hebben." geeft hij verder te kennen.

Door het succes dat deze lijn boekt, zijn de ticket prijzen duurder geworden. In eerste instantie was voorgenomen om de begin prijs op 20 euro te houden, terwijl de start prijzen nu al rond de 60 euro liggen. De luchtvaartmaatschappij hoopt om 30.000 tot 50.000 passagiers per jaar te bereiken via deze nieuwe route.

© Redactie 2017
marokko
reizen
ryanair
vluchten
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
caf
iran
frankrijk
verenigde staten
jemen
islamitisch onderwijs
championsleague
onderwijs
arie slob
teheran
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
spanje
moord
afrika cup
rabat
eredivisie
daesh
mohammed vi