Opmerkelijk: 'Ziyech legt uiteindelijke oproep Renard naast zich neer'

sport
23
19 mei '17
De Telegraaf meldt zojuist dat de befaamde Ajax-middenvelder heeft bedankt voor zijn oproep voor het Marokkaanse elftal.
De Marokkaanse supporter komt nu zeer waarschijnlijk van de regen in de drup, het uiteindelijk wel oproepen van Hakim Ziyech kan een tevergeefse poging genoemd worden. De Telegraaf meldt vanmiddag dat de negenvoudig-international de oproep van bondscoach Hervé Renard voor de interlands tegen Oranje en Kameroen naast zich neer heeft gelegd. Het dagblad meldt het volgende op haar website: Ziyech heeft duidelijk gemaakt dat hij wel degelijk voor zijn land wil uitkomen, maar niet zolang Renard nog aan het roer staat bij de nationale ploeg. De speler zelf wil zich op dit moment niet publiekelijk in de discussie mengen, omdat hij al zijn aandacht wil vestigen op de wedstrijd in Stockholm tegen Manchester United.

Opmerkelijke keuze, maar zat er zeker aan te komen
Het is niet de eerste keer dat de international zijn onvrede door laat schemeren over de Fransman. Zo'n maand geleden uitte Ziyech zich tegenover de NOS door te zeggen dat hij, zolang Renard aan het roer is bij het Marokkaanse elftal, niet meer wil uitkomen voor zijn vaderland. 

Het is nog wachten op een officiële mededeling van de Marokkaanse voetbalbond, het management van de speler en/of Ajax. Het lijkt niet onwaarschijnlijk dat door deze weigering van de speler in kwestie er definitief een streep door zijn naam gaat in de plannen van de tweevoudig Afrika Cup-winnaar Hervé Renard. 
marokko
hakim ziyech
hervé renard
atlasleeuwen
oranje
oproep
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
syrië
migranten
zestig
rs berkane
jaren
veiligheidsraad
genoa cfc
ayoub el kaabi
vrouwen
moord
atlasleeuwen
casablanca
mohammed vi
tanger
wk 2018
hervé renard
marrakech
rabat
spanje
daesh
politie
frmf
agadir
amsterdam