Regeringsleider Marokko roept op tot gebruik sociale media

marokko
1
20 mei '17
De regeringsleider Saad Eddine Othmani heeft zijn kabinetsministers opdracht gegeven om aandacht te besteden aan het belang van sociale netwerkplatforms.

Dit maakt het mogelijk om directe interactie tussen de overheid en burgers te creëren.

Volgens het dagblad Al-Sabah heeft El Othmani de ministers geadviseerd om op de hoogte te blijven van de technologische vooruitgang, en voegt eraan toe dat een evolutie van digitaal management ook de verbetering van "mentaliteiten" betekend en niet alleen technieken omvat.

Tijdens de opening van een vergadering met algemene secretarissen van verschillende ministeries, benadrukte El Othmani dat zijn regering betere publieke diensten zal leveren en tracht alle beloofde openbare beleidsmaatregelen te implementeren.

Hij voegde eraan toe dat integriteit en transparantie de twee belangrijkste pijlers van succes zijn in de hervormingen van de overheidsdiensten. Dit in overeenstemming met de ontwikkeling van de maatschappij en de behoeften van de burgers, die de hoogste prioriteit van de overheid zijn.

El Othmani verklaarde dat digitaal beheer in deze technologische tijd een noodzaak is geworden. Dit zou helpen om de digitale strategie van Marokko te versnellen, de toegang tot openbare diensten voor burgers te vergemakkelijken, transparantie te vermeerderen en corruptie te elimineren.

© Redactie 2017
marokko
sociale media
digitaal
overheid
el othmani
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi