De Costa del Sol en Marokko willen gezamenlijk het toerisme promoten

marokko
0
21 mei '17
De Costa del Sol en Marokko zijn bezig om een samenwerkingsverband af te sluiten waarin zij gemeenschappelijk het toerisme zullen promoten.

De slogan voor de samenwerking is al bedacht namelijk " één reis op twee continenten". De Spaanse krant 'Malaga hoy' heeft dit speciale verbond aangekondigd.

Dit blijkt ook uit de verklaring van Antonio Moreno Ferrer, gemeenteraadslid van de stad Velono. Hij zei: " Er zijn vorige week werkvergaderingen in Marokko gehouden en er zijn belangrijke allianties vastgelegd tussen de Costa del Sol en Noord-Afrika."

Daarnaast heeft hij gezegd dat "verschillende Marokkaanse autoriteiten en hun alliantie in Torremolinos, Marbella en Ojen samenwerkingsverbanden zijn aangegaan voor de gezamenlijke promotie van Malaga en Marokko".

Hij geeft verder te kennen dat er een nauw verbonden geschiedenis tussen de twee landen bestaat. En de banden moeten versterkt worden door de toeristische verbindingen van beide landen. Het toeristische, culturele en culinaire bieden wij aan waardoor toeristen kunnen genieten van twee continenten in één reis.

Hij gaf ook aan dat de Marokkaanse regering zich bezighoudt met het onderwijs en de integratie van Marokkaanse burgers in de Costa del Sol regio. Het gaat om een inwoneraantal van 190.000 mensen van wie er 15.000 personen over eigen woningen beschikken. In de steden van Velez en Malaga alleen, zijn er bijna 1900 Marokkanen woonachtig.

© Redactie 2017
marokko
costa del sol
malaga
toerisme
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?