Ayoub kiest met 't hart voor Marokko maar breekt neus tegen sc Heerenveen (video)

marokko
2
21 mei '17
Na alle jeugdelftallen van Oranje te hebben doorlopen staat Ayoub nu aan de vooravond van een interlandcarriere bij de Leeuwen v/d Atlas.

Zo ongelukkig als maar zijn kon brak FC Utrecht-middenvelder Yassin Ayoub gistermiddag zijn neus in de Europese play-off wedstrijd tegen sc Heerenveen. Naar alle waarschijnlijkheid, zo laat hij tegenover het Algemeen Dagblad weten, zal het geen verstrekkende gevolgen hebben voor zijn oproep voor het Marokkaanse elftal voor de interlands tegen Oranje en Kameroen. 'Ik ben duizelig, mijn neus staat scheef. Dit is de derde keer dat ik 'm breek. Het is vooral pijnlijk. Ik kreeg er een trap tegen. Morgen kijken we of rechtzetten noodzakelijk is. Eén keer eerder hebben ze dat niet gedaan, daarom staat mijn neus altijd een beetje scheef. Maar goed, we wachten het onderzoek af, daarna kijken we verder wat wijsheid is.'

Keuze interlandcarriere voor Marokko toegelicht
Ayoub is geen onbekende bij de KNVB, de 23-jarige spelmaker van Utrecht komt al sinds U14 uit voor de vertegenwoordigende jeugdelftallen van Oranje tot aan Jong Oranje toe. Desondanks leidde dit niet tot een belletje voor de A-selectie van de Nederlanders. Tegenover Hans Kraaij Jr. van FOX Sports laat hij zich kort uit over deze keuze. 

Check hier het interview van FOX Sports met Ayoub en Amrabat:

YouTube link: https://www.youtube.com/watch?v=2HfvenZ42A4

© Redactie 2017
marokko
yassin ayoub
fc utrecht
hervé renard
atlasleeuwen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi