Aksai-Groep opent eerste Armani Exchange shop in Casablanca

marokko
1
23 mei '17
Eind mei zal het bijzonder druk zijn voor de Aksai-Groep, deze is van plan om drie nieuwe luxueuze winkels te openen, waaronder Armani Exchange shop (AX).

Dit wordt de eerste Armani Exchange winkel in Marokko en zal gevestigd zijn in Morocco Mall in Casablanca. Dit heeft het Aksal-Groep, die zich voorbereidt op de versnelling en ontwikkeling van haar netwerken in mode, luxe en schoonheidsmerken aangekondigd.

Naast de opening van deze eerste AX-boetiek in Marokko wordt er ook een vierde verkooppunt geopend voor het make-up merk MAC Cosmetics. De locatie van de winkel zal het hart van Casablanca zijn aan de boulevard Massira Khadra, meldt Lefr360.

De Aksal-Groep onthuld ook de opening van een outlet store in Marrakech van het Argentijnse merk La Martina. Dit label personifieert de sport polo in haar merk en staat wereldwijd bekend om de referentie die het met polo heeft. La Martina is het enige merk in zijn soort in Marrakesh die voldoet aan een sterke vraag naar de high-end schoenen en accessoires voor mannen en vrouwen. Het is ook de tweede winkel in de Rode Stad die zich specifiek richt op dit segment van klanten die op zoek zijn naar de sportieve maar ook chique fashion.

In totaal heeft de Aksal-Groep nu 12 winkels in het luxe segment, en zoals het er nu uitziet zullen er snel meerdere volgen.

© Redactie 2017
marokko
casablanca
aksai
armani
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi