Veerdienst Africa Morocco Link in gebruik, overtochten tussen Algeciras en Tanger

marokko
1
24 mei '17
Nog meer keus voor de Marokkaanse vakantiegangers die via Algeciras de oversteek maken!

Afgelopen vrijdag was de primeur voor Africa Morocco Link op de Europese wateren, de nieuwe veerdienst werd voor het eerst ingezet. Africa Morocco Link, ontstaan uit een samenwerking tussen de Griekse rederij Attica en de Marokkaanse BMCE bank heeft per boot een capaciteit van 935 passagiers en 220 voertuigen. De Marokkaanse minister van Transport laat zich tegenover het Marokkaanse persbureau MAP enthousiast uit over de nieuwe lijndienst. Hij geeft aan erg tevreden te zijn over dit initiatief, hierdoor is het mogelijk om passagiers ook in de piekperioden beter van dienst te zijn. 

De boot die ingezet wordt is de Morocco Star, een schip met de laatste vernuftigheden en snufjes aldus de voorzitter van Africa Morocco Link. Zodra er meer financiële bestedingsruimte komt gaat men zeker overwegen nieuwe schepen erbij te kopen. Momenteel heeft men nog de beschikking over slechts 2 vaartuigen. 

Zoals bij bijna elke reder al mogelijk is kun je ook bij Africa Morocco Link gemakkelijk vanuit huis al reserveren voor de zomerperiode. 

© Redactie 2017
marokko
tanger
algeciras
africa morocco link
concurrentie
veerdienst
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi