Man gearresteerd die vrouw ontvoerde en verkrachtte in Salé

buitenland
0
25 mei '17
De onderzoek- en interventiegroep 'GRI', onder leiding van de gerechtelijke politie van Salé, arresteerde een individu voor zijn vermeende betrokkenheid bij de ontvoering en verkrachting van een vrouw waarbij hij gevaarlijke honden inzette om de vrouw te laten gehoorzamen.
De verdachte, die al een lang strafblad heeft, bood veel weerstand tegen de arrestatie en liet 2 van zijn gevaarlijke honden los op de politie, meldde het directoraat-generaal van de Nationaal Veiligheid (DGSN) middels een verklaring.

De politie werd hierdoor gedwongen om hun dienstwapens te gebruiken en vijf kogels af te vuren op de gevaarlijke honden. De verdachte probeerde te ontsnappen via de terrassen van de naburige huizen en appartementen, maar is na een korte achtervolging in een nabijgelegen woning in de boeien geslagen. De operatie leidde tot de arrestatie van vijf andere personen, waaronder twee meisjes, die op het moment van de politie-interventie in het huis van de verdachte waren.

Tijdens de operatie zijn er ook een snijder en twee grote messen in beslag genomen. Er is een gerechtelijk onderzoek geopend onder toezicht van de officier van justitie geeft dezelfde bron te kennen.
© Redactie 2017
marokko
salé
ontvoering
verkrachting
honden
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
afrika cup 2021
vahid halilhodžić
mauritanië
caf
amsterdam
racisme
rabat
burundi
rotterdam
midelt
atlasleeuwen
frmf
team marokko
casablanca
politie
marrakech
golaso
ajax
iran
tanger
verenigde staten
daesh
eredivisie
dgsn
mohammed vi