'Zakoura Foundation' lanceert project om kleuterscholen in Marokkaanse dorpen te financieren

marokko
1
27 mei '17
De 'Zakoura Foundation' heeft een initiatief gelanceerd onder de hashtag #PreschoolHeroes75, met als doel de financiering in te zamelen voor de bouw van nieuwe kleuterscholen in landelijke gebieden in heel Marokko.

Het project is een humanitair initiatief waarin vertegenwoordigers, vrienden en collega's van de stichting worden opgeroepen om kleuterscholen in plattelandsgebieden te financieren. Het initiatief streeft naar het verzamelen van een totaal van 300.000 dirham voor het project, meldt Moroccoworldnews.

Vertegenwoordigers van de 'Zakoura Foundation' zijn van plan om via de officiële website van de stichting de nodige middelen te verzamelen voor de bouw van de kleuterscholen voor het begin van het volgende schooljaar.

De #PreschoolHeroes75 campagne maakt deel uit van het 'Nationale Actiecomité voor Vroege Jeugd Educatie in plattelandsgebieden', die ernaar streeft om in 2018 maar liefst 500 kleuterscholen te creëren.

De 'Zakoura Foundation', opgericht in 1997, richt zich op menselijke ontwikkeling door middel van het onderwijzen van kinderen en het bieden van werkgelegenheid aan jongeren.

© Redactie 2017
marokko
zakoura foundation
kleuterscholen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi