Bondscoach Hervé Renard kiest voor trainingen na de Iftar

marokko
2
27 mei '17
Pas trainen na de Iftar, ondanks de redelijk lage temperatuur voor de tijd van het jaar in Agadir.

Bondscoach Hervé Renard heeft voor het meest optimale tijdstip gekozen voor de groepstraining van het Marokkaanse elftal. De keuzeheer van de Leeuwen v/d Atlas zal zo'n uur na het verbreken van de Iftar de training laten beginnen, in Marokko is dat rond 21:00 lokale tijd. Dit tijdstip zal gedurende het hele trainingskamp van de nationale ploeg worden aangehouden, ook tijdens de voorbereiding voor het duel in en tegen Kameroen. 

Ten overvloede, Marokko speelt op de 31e van deze maand een oefeninterland tegen Oranje. Deze zal worden afgewerkt in het Grand Stade d'Agadir om 19:30 Nederlandse tijd, ruim een week hierna reist men af naar Kameroen voor de eerste wedstrijd in de kwalificatiecyclus voor de Afrika Cup van 2019. 

Trainingskamp en aansluiting selectiespelers
Inmiddels is het overgrote deel van de selectie bijeen gekomen in Agadir. Uit de Eredivisie missen we alleen nog de sterkhouders van FC Utrecht, Yassin Ayoub en Sofyan Amrabat. Zij nemen het morgen nog op tegen AZ Alkmaar in de laatste Europese play-off wedstrijd, in het heenduel was de ploeg van Ilias Bel Hassani met 0-3 te sterk voor de Domstedelingen. Verwacht wordt dan ook dat het tweetal zich meteen na deze wedstrijd zal voegen bij de rest van de selectie in Agadir. 

© Redactie 2017
marokko
hervé renard
oranje
kameroen
ramadan
iftar
training
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi