Arryadia: 'Munir El Haddadi binnenkort bij het Marokkaanse nationale elftal'

marokko
6
1 jun '17
Een zeer opmerkelijk bericht vanmiddag van de grootste sportzender van Marokko!

Vlak voor de Afrika Cup gonsde het al van de geruchten, toentertijd naar buiten gebracht door minder betrouwbare bronnen. Nu komt uitgerekend de Marokkaanse sportzender Arryadia met hetzelfde bericht, het medium meldt dat Valencia CF aanvaller en Spaans-international Munir El Haddadi zich binnenkort bij het nationale elftal van Marokko gaat voegen. De aanvaller die momenteel nog onder contract staat bij FC Barcelona maakte ten tijde van Zaki's bondscoachschap de keuze voor de Spaanse nationale ploeg. In een EK-Kwalificatiewedstrijd werd de talentvolle spits ingebracht, echter bleef het tot op de dag van vandaag tot dat enige optreden voor de voormalig wereldkampioen. 

Opmerkelijke Tweet van Arryadia
Waar duidelijk is dat Munir El Haddadi zich momenteel in Agadir begeeft (via zijn Instagram-profiel), plaatste Arryadia een paar uur geleden een Tweet met het bericht dat de enkelvoudig Spaans-international zich binnenkort zal voegen bij de Leeuwen v/d Atlas. Naar de FIFA-reglementen is de keus van El Haddadi voor Spanje definitief, hij heeft immers officiële minuten gemaakt namens het eerste elftal. Het is nog even wachten op een bevestiging en/of ontkrachting van dit bericht van Arryadia.

Het gebeurt overigens niet tot nauwelijks dat Arryadia ernaast zit. Dus het bekende gezegde 'Waar rook is, is vuur' gaat nu zeker op. 

© Redactie 2017
marokko
munir el haddadi
valencia cf
arryadia
atlasleeuwen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi