Koning Mohammed VI opent nieuw revalidatiecentrum in Casablanca

marokko
68
3 jun '17
Koning Mohammed VI heeft woensdag een revalidatiecentrum in Casablanca ingehuldigd, welke als doel heeft om arme mensen met een handicap te helpen integreren in de maatschappij.

Gebouwd met een budget van negen miljoen dirham, is het centrum de eerste in zijn soort in de Casablanca-Settat regio, geeft Moroccoworldnews te kennen.

Dit project werd gelanceerd op 18 juni 2016 als onderdeel van een gezondheidszorgprogramma dat erop gericht is de levens van gehandicapten en mensen die aan bepaalde gezondheidsproblemen lijden te verbeteren. Het centrum biedt verschillende rehabilitatie- en fysiotherapie aan behoeftige mensen met een handicap om hun onafhankelijkheid aan te moedigen.

Het centrum heeft verschillende afdelingen die consultatie, fysiotherapie, spraaktherapie, psychotherapie, orthopedie, psychologie en balneotherapie aanbieden.

Het centrum is het resultaat van een partnerschap tussen de Mohammed V Stichting voor Solidariteit, het ministerie van Volksgezondheid, de regionale gemeenteraad Casablanca-Settat, de prefectuurraad, het Nationale Initiatief voor Menselijke Ontwikkeling en een vrijgevige sponsor.

© redactie 2017
marokko
mohammed vi
casablanca
revalidatiecentrum
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?