Belhanda bereikt in Marrakech persoonlijk akkoord met Galatasaray

marokko
5
5 jun '17
De international zou volgens beIN Sports in Marrakech om de tafel hebben gezet met de technisch directeur van de Turken.

Alles duidt erop dat Younès Belhanda onhoudbaar is voor Ligue 1-formatie OGC Nice. Eerder werd al bekend dat de nummer 3 van Frankrijk niet in staat was de koopoptie in het huurcontract van de international te lichten, deze zou om en nabij de 9 miljoen euro bedragen. Dinamo Kiev, de club waar de middenvelder onder contract staat, toont zich al jaren heel moeizaam bij onderhandelingen om hun speler. Diverse transfers ketsten door de te gortige vraagprijzen af. 

Serieuze interesse Galatasaray
Nu blijkt dat de Turkse gigant Galatasaray aast op een handtekening van Belhanda. Volgens het goed geïnformeerde beIN Sports, de Turkse tak hiervan wel te verstaan, zou er al een persoonlijk akkoord zijn bereikt met de oud-spelmaker van onder andere Montpellier HSC en Schalke 04. Directeur spelersbeleid van de club, Cenk Ergun, zou hiervoor naar Marrakech zijn afgereisd. 

Of het tot een definitieve overname komt ligt nu helemaal aan de onderhandelingen tussen Galatasaray en het Oekraïense Dinamo Kiev. 

© Redactie 2017
marokko
younès belhanda
ogc nice
galatasaray
transfer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?