Kijktip: Le360 bij Marokkaans-international Hamza Mendyl thuis tijdens Ramadan (video)

sport
0
12 jun '17
Hamza Mendyl brengt zijn vrije dagen door in Marokko, een uniek kijkje achter de schermen bij deze kersverse Marokkaans-international.
Hamza Mendyl heeft de afgelopen periode een razendsnelle ontwikkeling doorgemaakt. Opgeleid in de Mohammed VI Académie de Football wist de jonge back een contract af te dwingen bij Ligue 1-formatie LOSC Lille, zijn competitiedebuut te maken en zich in de kijker te spelen bij de nationale ploeg van Marokko. Het resulteerde uiteindelijk in een oproep voor de Afrika Cup, waar hij tegen alle verwachtingen gedurende alle duels in de basis stond en de volledige speeltijd ook volmaakte. Tegen zijn vaderland Ivoorkust, wat met 1-0 door de Leeuwen v/d Atlas werd uitgeschakeld in de groepsfase, liet hij een prima indruk achter. 

Zoals het Marokkaans medium Le360 wel vaker doet bij Marokkaanse profvoetballers zocht het deze keer ook de speler in kwestie op. Ter gelegenheid van de heilige vastenmaand Ramadan krijg je dan een mooi en sfeervol inkijkje in een gemiddelde vastendag van deze zoon van een Ivoriaanse vader en een Marokkaanse moeder.

Check hieronder het interview van Le360 met Hamza Mendyl: [video]https://www.youtube.com/watch?v=z6-Anb7VryY[video]

YouTube link: https://www.youtube.com/watch?v=z6-Anb7VryY
marokko
hamza mendyl
losc lille
atlas leeuw
ramadan
iftar
familie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
botola pro
chan 2018
jamal sellami
wydad casablanca
turkije
landbouw
arrestatie
hamid el hazzaz
economie
reizen
atlasleeuwen
casablanca
mohammed vi
tanger
hervé renard
marrakech
rabat
spanje
wk 2018
daesh
politie
agadir
trump
al hoceima