Oujda: Criminele bende opgepakt voor beroving onder bedreiging van messen

marokko
0
14 jun '17
De politie van Oujda is er vrijdagavond in geslaagd om een criminele bende te ontmantelen die in beroving was gespecialiseerd.

De bende drong voertuigen binnen door de bestuurders te bedreigen ze neer te steken met messen, op die manier konden ze persoonlijke goederen uit de voertuigen stelen.

De criminele bende bestaat uit drie personen, waarvan twee van hen in de twintig zijn en er één minderjarig is. De minderjarige heeft reeds een strafblad voor diefstal gerelateerde zaken, meldde een verklaring van het hoofdkwartier van de politie in Oujda.

De verdachten werden gearresteerd na grondig onderzoek, waar vier slachtoffers van de diefstal aan meewerkten, zodat de drie leden van de criminele bende geïdentificeerd konden worden. Dezelfde bron voegt toe dat een vierde persoon gearresteerd werd voor zijn vermeende betrokkenheid bij de aankoop van gestolen goederen.

De meerderjarige verdachten zijn in hechtenis genomen, terwijl de minderjarige onder toezicht is gesteld van een gecertificeerde jeugdinstelling dat onder toezicht van de bevoegde officier van justitie staat.

© Redactie 2017
marokko
oujda
bende
diefstal
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?