Twee nieuwe hotels en een waterpark in Saïdia deze zomer

marokko
29
14 jun '17
De CDG-groep heeft de opening van twee nieuwe hotels en een waterpark in Saïdia voor de zomer aangekondigd.

Hiermee wordt voor een deel tegemoet gekomen aan de belangrijkste punten van kritiek die aan de groep zijn gericht, deze zou geen recreatie mogelijkheden aanbieden en de capaciteit van bedden zou beperkt zijn.

De 'Caisse de Dépôt et de Gestion' (CDG) groep zet haar inspanningen voort om de badplaats Saïdia opnieuw te doen herleven. Als onderdeel van het ontwikkelingsplan heeft CDG de opening van twee nieuwe hotel-eenheden aangekondigd evenals een waterpark. Een infrastructuur die zal bijdragen aan het versterken van het toerisme in de hele regio.

De omvang van de huidige faciliteiten van de groep, de beperkte bedcapaciteit en het gebrek aan recreatie mogelijkheden werden vaak als reden aangegeven als de belangrijkste factoren die de uitbreiding van Saïdia tegenhielden, geeft Le360 te kennen.

Dit is de reden dat het herstelplan rond deze regio is gestructureerd rondom deze punten. DCDG-groep heeft op 1 juni de Melia Garden & Golf Resort geopend, een 5-sterrenhotel dat de pittoreske architectuur van een mediterraans dorp nabootst met persoonlijke service. Het hotel is gebouwd op een oppervlakte van bijna 14.000 m² en beschikt over 150 kamers en suites.

De tweede hotel-eenheid is Melia Beach, een all-inclusive 5-sterrenhotel dat zowel gelegen is aan de kust als naast de golfbaan. Dit hotel zal zijn deuren openen in juli 2017, het heeft een oppervlakte van 33.000 m² en een capaciteit van 397 kamers en suites.

Tenslotte zal het Alpamare Saïdia Aquaparc, het belangrijkste ontspanning- en recreatiegebied, geopend worden. Gebouwd op een perceel van 7 hectare, zal dit waterpark meer dan een dozijn aan attracties aanbieden. Het beschikt over een 1200 m² golfslagbad, de klassieke lange langzame rivier van 375 meter, kinderzwembaden en waterglijbanen.

© Redactie 2017
marokko
saïdia
resorts
waterpark
zomer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?