Fenerbahce aast na vastleggen Valbuena op handtekening Dirar, transfer lonkt

marokko
0
14 jun '17
Het lijkt een kwestie van tijd voordat Marokkaans-international Nabil Dirar het schatrijke vorstendom Monaco verruilt voor wereldstad Istanbul.

Het duurt niet lang of Fenerbahce zal via de officiële kanalen het binnenhalen van AS Monaco's Nabil Dirar wereldkundig maken. Meerdere binnen- en buitenlandse bronnen melden zelfs dat de overgang in kannen en kruiken is, de speler in kwestie zou momenteel zelfs al in Turkije zijn waar hem alleen een medische keuring afhoudt van een vervolg van z'n carrière bij de Turkse topploeg. Nog geen 2 dagen geleden pakte de club uit met het strikken van Frans-international Mathieu Valbuena, hij kwam over van Olympique Lyon. 

Het is alweer 5 jaar geleden dat Dirar binnenkwam bij AS Monaco. De in Casablanca geboren aanvaller en verdediger verliet toen voor het eerst de Belgische velden, spelen deed hij door onder andere bij KVC Westerlo en later Club Brugge.

In die 5 seizoenen Ligue 1 kwam de inmiddels alweer 21-jarige Dirar tot de volgende statistieken (promoveerde met Monaco van de Ligue 1 naar de hoogste divisie, Ligue 1):
1. Ligue 1  :76 (competitie)wedstrijden (6 doelpunten en 15 assists)
2. Ligue 2: :49 (competitie)wedstrijden (6 doelpunten en 9   assists)
3. Champions League  :24 (competitie)wedstrijden (0 doelpunten en 3   assists)
4. Coupe de France :  8 (competitie)wedstrijden (0 doelpunten en 4   assists)
5. Coupe de la Ligue :  7 (competitie)wedstrijden (0 doelpunten en 1   assist)

© Redactie 2017
marokko
nabil dirar
as monaco
fenerbahce
transfer
atlas leeuw
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?