Transfer Talks: 'Deal done, Belhanda voor 4 seizoenen naar Galatasaray'

sport
0
15 jun '17
Dinamo Kiev doet haar contractspeler voor maar liefst 8 miljoen euro van de hand aan de Turkse topclub.
Nadat eerder de Turkse tak van sportgigant beIN Sports zich over de mogelijke transfer boog, liet onlangs transfergoeroe Gianluca Di Marzio zich uit over de overgang van Younès Belhanda naar de Turkse Super Lig. Volgens de Sky Sport Italia journalist is de deal zo goed als rond, nadat Belhanda in eerste instantie zelf een akkoord bereikte met de Turken lijkt ook Dinamo Kiev overstag te zijn gegaan. De contractclub van de Marokkaans-international zal naar verluidt 8 miljoen ontvangen, dat terwijl zijn verbintenis nog maar tot volgende zomer loopt. 

Huurtransfers na kampioensjaar Montpellier HSC
Het lijkt dus een kwestie van tijd voordat we de middenvelder de krabbel zien zetten in Istanbul. Na bij Montpellier HSC de pannen van het dak te hebben gespeeld in het successeizoen 2011/2012 kwam hij uit bij de rijke Oekraiense club. Waar het sportieve totaalplaatje iets minder was dan bij de andere aanbiedingen die hij destijds kreeg, kwam Belhanda toch nog op redelijke niveaus te spelen. Dinamo Kiev verhuurde hem tweemaal aan respectievelijk Schalke 04 en OGC Nice. 

Di Marzio meldt overigens nog, niet onbelangrijk, dat de speler in kwestie een contract van 4 seizoenen gaat tekenen bij de ex-ploeg van Nordin Amrabat. 
marokko
younès belhanda
ogc nice
dinamo kiev
galatasaray
transfer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
botola pro
chan 2018
jamal sellami
wydad casablanca
turkije
landbouw
arrestatie
hamid el hazzaz
economie
reizen
atlasleeuwen
casablanca
mohammed vi
tanger
hervé renard
marrakech
rabat
spanje
wk 2018
daesh
politie
agadir
trump
al hoceima