Dodental brand Londen naar dertig, nog 65 mensen vermist

buitenland
11
16 jun '17
Het aantal mensen dat is omgekomen bij de brand woensdag in een flatgebouw in Londen is vrijdag naar dertig verhoogd. De politie van de Britse hoofdstad maakte dit bekend.
Eerder stond het dodental op zeventien. Gevreesd wordt dat het aantal doden nog verder naar boven moet worden bijgesteld. Politiechef Stuart Cundy zei eerder te hopen dat er niet meer dan honderd mensen verbrand zijn. Hij vreest dat sommige slachtoffers nooit meer zijn te identificeren. 

De Britse krant The Sun heeft vrijdag een lijst met namen en foto's gepubliceerd van alle vermisten van de flatbrand in Londen. Volgens de krant zijn er nog 65 mensen vermist, onder wie veel kinderen. 

Alle bewoners van de rampflat in Londen krijgen nog voor het weekend een andere woning toegewezen. Dat hebben de autoriteiten vrijdag bekendgemaakt. De afgelopen dagen zijn de slachtoffers opgevangen in sporthallen en hotels. In de flat met 24 verdiepingen zaten 120 appartementen. Het is nog onduidelijk hoeveel mensen er precies in de flat woonden
© ANP 2017
londen
brand
dodental
vermist
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
botola pro
chan 2018
jamal sellami
wydad casablanca
turkije
landbouw
arrestatie
hamid el hazzaz
economie
reizen
atlasleeuwen
casablanca
mohammed vi
tanger
hervé renard
marrakech
rabat
spanje
wk 2018
daesh
politie
agadir
trump
al hoceima