Transfer Talks: Faycal Fajr maakt vertrekwens Deportivo La Coruna bekend

sport
1
17 jun '17
De spelmaker van Marokko en Deportivo zou elders meer aanspraak wil maken op speelminuten, bij zijn huidige werkgever zou dat nog te weinig zijn.

Faycal Fajr, die gedurende de afgelopen Afrika als één van de beteren gold voor bondscoach Hervé Renard, heeft bij zijn clubleiding een transferverzoek ingediend. Dit liet hij onlangs weten in een interview, volgens de 28-jarige middenvelder zijn de sportieve uitdagingen bij Deportivo La Coruna momenteel te weinig aanwezig. Hij kan er naar eigen zeggen niet mee leven om het ene duel wel te spelen en de 5 opvolgende wedstrijden vanaf de reservebank te moeten toekijken. Met nog een nog 1 seizoen lang lopend contract lijkt een zomers vertrek dus aanstaande.

Al twee aanbiedingen op zak
Uitgaande van de geruchten in de Spaanse media zou de 12-voudig international momenteel al 2 aanbiedingen op zak hebben. Het gaat hierbij om interesse van competitiegenoten Las Palmas en Villareal, van het concreet informeren bij de technische directie van Deportivo La Coruna lijkt nu nog geen sprake. Afgelopen jaargang stond Fajr 25 keer op het veld in de Primera Division namens Deportivo, uit deze competitieoptredens wist hij 4 assists te realiseren.

marokko
faycal fajr
deportivo la coruna
transfer
primera division
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
botola pro
chan 2018
jamal sellami
wydad casablanca
turkije
landbouw
arrestatie
hamid el hazzaz
economie
reizen
atlasleeuwen
casablanca
mohammed vi
tanger
hervé renard
marrakech
rabat
spanje
wk 2018
daesh
politie
agadir
trump
al hoceima